Поле "{field}" пустое или имеет неверный формат.
На сколько месяцев подписка?
Код проверки неверен

 

З 2 по 4 березня 2011 відбувся Другий Міжнародний Форум здоров’я, краси та довголіття «Healthy Nation» Україна 2011. Форум проходив у Міжнародному виставковому центрі в Києві (Броварський проспект, 15).


Міжнародний Форум «Healthy Nation» Україна — це нова концепція виставкових заходів в Україні, що об’єднала декілька галузей, які працюють у сферах охорони здоров’я, екології та ресурсозбереження, здорового та активного способу життя, виробництва біопродуктів.


Починаючи з 2010 року Міжнародний Форум «Healthy Nation» Україна став щорічним заходом, який надав додаткову можливість для спілкування та обміну досвідом між вітчизняними та закордонними фахівцями, впровадження новітніх технологій та вирішення актуальних питань з реалізації низки національних програм.
Протягом трьох днів у Міжнародному виставковому центрі в рамках Форуму працювали такі виставкові розділи Форуму: «Ліня життя», «Якість життя» та «Ритм життя», у яких були представлені спеціалізовані виставки: Medic Life (Медичне обладнання, витратні матеріали, препарати), Dent Life (Стоматологія), New Life (Материнство. Реабілітація), Aesthetic Life (Пластична хирургія. Косметологія. СПА технології та обладнання), Bio Life (Натуральні продукти харчування та напої), Eco Life (Екологія та енергозбереження), Style Life (Сучасна клініка), Tour Life (Медичний та оздоровчий туризм), Active Life (Активний відпочинок).


У рамках Форуму відбувся Третій Всесвітній стоматологічний Конгрес «Dent Life» Україна 2011, на якому обговорювалися актуальні питання сучасних методів лікування та новітні технології галузі. Майстер-класи, які відбулися в рамках Конгресу, показали делегатам ефективність новітніх методів лікування та надали можливість самостійно випробувати запропоновані технології на новітньому обладнанні та матеріалах. Доповідачами Конгресу біли визнані вітчизняні лідери галузі та провідні фахівці зі Швейцарії та Єгипту.


В експозиційній частині Dent Life брали участь абсолютно нові компанії українського стоматологічного ринку. Хотілося б відзначити компанії B.J.M. Lab (Ізраїль), NeoBioTech (Корея), Narang Medical Limited (Індія), які продемонстрували революційні технології, обладнання та матеріали.


Також на Форумі був широко показаний напрям, котрий активно розвивається в усьому світі — медичний туризм. У цій експозиційній частині Форуму — «Tour Life» — брали участь провідні закордонні клініки з Туреччини, Ізраїлю, Йорданії, Чехії, Єгипту. У зв’язку з підвищеною зацікавленістю аудиторії до теми медичного туризму, а також з метою розширення співробітництва між українськими та закордонними компаніями та фахівцями, 8 квітня 2011 року в Києві компанією «Три Експо», яка є Організатором Форуму «Healthy Nation» Україна, буде проведена конференція та воркшоп. Цей захід збирає разом усіх учасників, які були представлені на Форумі в розділі «Tour Life», та надасть можливість додаткового продуктивного спілкування між фахівцями. Запрошуємо до участі в цій значній та цікавій події!


Серед учасників експозиції Medic Life виділялися компанія «Фінікс Лтд» (Україна), яка демонструвала магнітно-резонансні томографи нового покоління з інноваційними МР-системами; компанія «ЛеДіМЕД» (Україна) з широким спектром шовного та витратного матеріалу та інструментів від світового лідера — корпорації ДЕМЕТЕК (США); компанія «Кіпаріс» (Україна) з унікальним обладнанням власного виробництва та технологіями для лікування захворювань хребта без хірургічного та медикаментозного втручання; компанію «SystemGroup» (Україна) — лідера системної інтеграції рішень та послуг для автоматизації бізнес-процесів підприємств; медико-виробничу компанію «Ляпко», яка спеціалізується на виробництві унікальних аплікаторів з високою ефективністю та можливістю їх використання в лікуванні більшості захворювань.


В експозиції Bio Life особливо хочеться відзначити компанії «Царський садовник» (Україна), яка пропонує натуральні овочі, вирощені за традиційними технологіями органічного землеробства та якість яких підтверджена швейцарським сертифікатом якості; компанію «Натур Бутік» (Україна), яка пропонує першу в Україні мережу магазинів натуральної та органічної продукції.


Лідером в експозиції Aesthetic Life уже традиційно стала компанія «Ренгевич», яка продемонструвала інноваційне обладнання для салонів краси та фітнес-центрів.


У рамках Форуму відбувся соціально-інформаційний проект «Материнство — це чудово!», ініціатором якого став популярний журнал «Мир семьи».

 

Участь у Другому Міжнародному Форумі «Healthy Nation» Україна прийняли понад 80 вітчизняних та закордонних компаній, у тому числі з Ізраїлю, Туреччини, Індії, Кореї, Йорданії, Чехії, Єгипту.


Організатори Форуму щиро вдячні партнерам за підтримку та сприяння в організації та проведенні заходу:
Ексклюзивний партнер: «Гештальт Консалтинг Груп»


Генеральні партнери: журнал «Медична практика: організаційні та правові аспекти», Panamedical Consulting Ltd
Генеральний інформаційний партнер: журнал «Мир семьи»
Офіційний партнер: «Асоціація замовників та виробників соціальної реклами в Україні»
Інтернет-партнери: информационно-аналитический сайт «Новости Турбизнеса», интернет-справочник «Корисна картка»

а також усіх учасників Форуму!


До зустрічі на Третьому Міжнародному Форумі здоров’я, краси та довголіття «Healthy Nation» Україна 2012, якій відбудеться в Києві 16–18 лютого 2012 року.

 

ТОВ «Три Експо»
тел.: +380 (44) 423-30-89, +380 (67) 440-34-26
e-mail: info@treex.com.ua
www.treex.com.ua
 

Добавить комментарий

Facebook
Пользователи

Комментарии | 0

Подписка на новости
Подпишись на рассылку новости по e-mail
Интервью
Олег Ковригин
«Британский офтальмологический центр»: международный опыт для украинских пациентов